Hoofdsponsors

Spiderking is de sportkledingslijn van het textielbedrijf Vanatex uit Lendelede. U kunt er naast sportkledij ook terecht voor kwaliteitsvolle werkkledij in diverse prijsklassen en dit voor verschillende beroepscategorieën. Hiernaast kan vervolgens ook alle kledij gepersonaliseerd worden met een eigen logo, naam of tekst.

www.spiderking.be

Soenens Bakkerijgrondstoffen uit Ingelmunster is één van de grootste spelers op vlak van bakkerijgrondstoffen in West-Vlaanderen. Het levert hoogkwalitatieve grondstoffen aan professionele brood- en banketbakkers. Tevens kunnen ook de grondstoffen geleverd worden om de lekkerste broden en smakelijkste koffiekoeken en taarten te bakken. De producten van topkwaliteit worden dan ook voortdurend met de grootste zorg opgevolgd.

www.soenensnv.be

Vragen?

Postadres

Volg ons op Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_user_content' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

ONTMOET ONS TEAM