Nevensponsors

Het bedrijf Quickletter uit Roeselare helpt uw organisatie of bedrijf de perfecte promo-oplossing te vinden. Dit wordt o.a. gerealiseerd door de belettering of bestickering van uw voertuigen, tot de promotie van uw bedrijf via banners, borden, gevelbekleding en totems. Quickletter creëert, rekening houdend met uw persoonlijke voorkeur. Het professioneel montageteam bezorgt u een piekfijne afwerking.

www.quickletter.be

QUARTUS is een team van accountants en belastingconsulenten bestaande uit 5 vennoten en 31 medewerkers verdeeld over de drie vestigingen te Poperinge, Staden en Veurne. Het opstarten van een nieuwe zaak, boekhouding en contracten zijn maar enkele van de facetten waarin het bedrijf gespecialiseerd is. Quartus streeft er naar in alle discretie, nederigheid en beleefdheid samen met de klant op een professionele manier een beroepsmatige band op te bouwen.

www.quartus.be/

Degroote Luc uit Gits is een bedrijf die zich specialiseert in het polieren van beton (industriële betonvloeren). Dit omvat alle binnenvloeren (woningen, showrooms, winkelruimten, ateliers, burelen) alsook buitenvloeren (terrassen, opritten, parkings). Het bedrijf is zowel actief in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en zelfs daarbuiten. Daar de kwaliteit aan de hoogste eisen voldoet richten de diensten zich tot de meest veeleisende klanten die steeds van een correcte advisering, een gedetailleerde offerte, een strikte planning en uitvoering gegarandeerd worden. Voor meer info kunt u alvast terecht op www.industrielevloerendegroote.be

www.industrielevloerendegroote.be

Het Italiaanse helmenmerk KASK met verdeelpunt Carbonbike te Waremme voorziet het volledige team in 2019 van de allernieuwste Kask Valegro helmen. Hierdoor gaan onze renners niet alleen veilig maar ook in stijl de weg op! Surf naar www.kask.com en droom weg bij de vele modellen en kleuren die het merk rijk is!

www.kask.com

Morgan Blue kwam midden jaren negentig in de fietsindustrie met kettingolie, kettingreiniger en montagevet. Door de groeiende samenwerking met verschillende teams werden er steeds nieuwe producten ontwikkeld om het gamma te vervolledigen. Morgan Blue maakt 23 jaar na haar ontstaan producten voor de fiets en de fietser van hoge kwaliteit en verdeelt de producten wereldwijd naar meer dan 45 landen, van Scandinavië tot Australië en van Japan tot Zuid-Afrika. Voor de fiets zijn er reinigingsmiddelen, smeermiddelen, montagevetten, beschermingsproducten en accessoires. Voor de fietser massage-oliën, recuperatie- en beschermingsmiddelen. Neem voor het volledige assortiment een kijkje op www.morganblue.net

www.morganblue.net

Kledingswinkel de Nieuwe Beer uit Oostrozebeke beschikt over meer dan 3000m² gezinsmode onder één dak. Zowel voor heren, dames als de kleinsten is er een ruim aanbod uit bijna 100 verschillende merken. Zowel badmode, kostuums, lingerie, babyartikelen als hedendaagse mode komen er aan bod. Ga zeker eens langs of neem een kijke www.denieuwebeer.be

www.denieuwebeer.be

Soenen & Delerue wordt geleid door verzekeringsmakelaars Geert Soenen en Jacques Delerue. Vanuit het kantoor in Poperinge zijn ze actief in de regio Poperinge-Ieper-Veurne & Westhoek. Het volledige team staat ter beschikking om u te begeleiden bij de juiste keuze van uw autoverzekering en brandverzekering en dit alles steeds in alle vertrouwen.

www.soenendelerue.be/

Vakantiehuis Z-an-zee is een modern sfeervol vakantiehuis gelegen aan de Belgische kust te Middelkerke tussen de charmante havenstad Nieuwpoort en het bruisende Oostende. De nieuwbouwwoning is gelegen op 500 m van de Warandeduinen op 800 m van het uitgestrekte strand en 1 km van het centrum van Middelkerke. Logeren kunt u er met 8 personen en 1 baby of kleuter. Voor meer info en boekingen kunt u terecht op zitanzee.be

www.zitanzee.be/

Bij Papers & Pixels uit Tielt kan u terecht voor alle online en offline marketingoplossingen. Ben je op zoek bent naar een nieuwe of vernieuwde website, een nieuw logo, visitekaartjes, affiches, flyers of ander drukwerk? Of wil je met je bedrijf ook via het internet groeien door gebruik te maken van Google en social media? Dan ben je bij hen aan het juiste adres! Papers & Pixels focust zich op betaalbare maar toch kwalitatieve marketing- en design-oplossingen, steeds op maat van uw bedrijf én met een persoonlijke benadering.

www.papersandpixels.be/

Vragen?

Postadres

Volg ons op Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_user_content' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

ONTMOET ONS TEAM