Shirtsponsors

Het Oliva Nova golf & beach resort gelegen aan de Spaanse badplaats Oliva ademt sport en ontspanning. Het resort beschikt over o.a. golfterreinen, voetbal- en tennisvelden, zwembaden en een volledige paardenstalling met bijhorende horse club.

www.olivanova.com

Het Haalterts bedrijf Home Solution onder leiding van Bart Roosens is gespecialiseerd in de vochtbestrijding van uw woning, kelderbehandelingen en betonherstellingen. Het is tevens ook de hoofdsponsor van het U23 team Home Solution-Soenens waar nauw mee samengewerkt wordt op alle mogelijke vlakken.

www.home-solution.be

Arch is gevestigd in Zaventem heeft reeds 15 jaar ervaring in het reorganiseren van organisaties en bedrijven. Alle info hieromtrent is alvast terug te vinden op de website www.arch.partners/nl

www.arch.partners

Het bedrijf DD automation gevestigd te Roeselare is gespecialiseerd in het programmeren van automatische besturingssystemen en de bijhorende software. Uw kunt er o.a. terecht voor het programmeren van robots maar ook voor de bordenbouw van elektrische installaties en de volledige bekabeling hiervan. 

www.ddautomation.be

Het Nederlandse fietsenmerk Isaac voorziet het team in 2019 van het topmodel Element disc afgemonteerd met shimano di2 onderdelen. Voor de wedstrijden tegen de klok kan het team dan weer rekenen op het aerodynamische model Muon. Verder beschikt het merk ook nog over mountainbike, gravel en hybride fietsen waarbij telkens voor verschillende kleuren en afmontages kan gekozen worden.

www.isaac-cycle.com

Het bedrijf Tehava te Geleen net over de Nederlandse grens vertegenwoordigd gerenommeerde topmerken exclusief voor o.a. de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Dit samen met een magazijn die dankzij het online bestelssyteem 24 uur per dag voor u open staat, geeft het bedrijf een koppositie binnen de markt. U bestelt met één simpele muisklik waarna een stipte levering gegarandeerd wordt dankzij een accurate verwerkingssysteem . Bestelt u vóór 17.00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog door betrouwbare expediteurs verzonden.

www.tehava.com

Lemaco vof gelegen te Gits is gespecialiseerd in het keuren van huishoudelijke binneninstalaties en privé- waterafvoeren.

www.lemacovof.com

Novoto uw kia partner te Hooglede en Kortrijk beschikt over de allernieuwste modellen van dit hoog aangeschreven automerk. Kia biedt uw verder ook een uitstekende service na verkoop met maar liefst 7 jaar garantie! Neem zeker en vast een kijkje op novoto.be of ga langs in de volledig nieuwe showroom te Hooglede-Gits.

www.novoto.be

Met Next Level sports nutrition haalde het team een volledig nieuwe speler op de sportvoedingsmarkt in huis. Het sportvoedingsmerk beschikt over alles wat de recreatieve en competitieve sporter nodig heeft om op topniveau te presteren. Zo beschikt het over tal van voedingssuplementen die de diverse energiebronnen van ons lichaam aanvult op een geheel legale wijze. Alle producten zijn dan ook NZVT gecertificeerd (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssuplementen Topsport). Uiteraard zijn er naast de supplementen ook producten voor tijdens het sporten waaronder de isotone sportdrank, gels, repen,.. en beschikt het merk ook over één van de meest complete recovery shakes. Surf zeker en vast voor het volledige assortiment naar sportenhenny.nl.

www.sportenhenny.nl

Het sportkledingsmerk Jartazi deel uitmakende van de Groep Vijverman gevestigd te Denderhoutem beschikt over kleding voor diverse sporttakken gaande van balsporten tot loop- en wielerkledij. Al deze kledij kan vervolgens geheel op vraag van de klant gepersonaliseerd worden naar kleuren, logo’s e.d. toe. Ook voor buiten de wedstrijden beschikt het merk over de nodige vrijetijdskledij in diverse designs en prijsklassen. Voor het volledige assortiment kunt u alvast terecht op www.jartazi.com.

www.jartazi.com

Forte Sportswear is de wielerkledingslijn van het Nederlandse bedrijf Sportconfex. Bij Forte worden alle ontwerpen zelf gemaakt en regelmatig aangepast om de patronen en de pasvormen van de nieuwste materialen te waarborgen. De kleding wordt vervolgens door gediplomeerde naaisters in Polen verantwoord in elkaar gezet. Ontdek het volledige gamma aan wieler-en schaatskleding op www.fortesportswear.nl

www.fortesportswear.nl

Vragen?

Postadres

Volg ons op Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_user_content' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

ONTMOET ONS TEAM